iCov

Verhalen

Welkom bij onze Verhalen. We hopen dat we door deze verhalen te delen een goed beeld schetsen van iCOV als werkgever. Benieuwd naar ons team en wat wij doen? Laat je inspireren!

Verhalen

Harriet is HR Adviseur en Recruiter

Harriet zorgt ervoor dat bij iCOV mensen met de juiste kwalificaties werken en dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

Gio is UX Designer

Gio past iCOV producten aan naar de wensen van de gebruikers. Hij krijgt bij iCOV veel tijd en ruimte om zijn creativiteit om te zetten in mooie resultaten.

Deniz is (Junior) Beleidsmedewerker

Deniz is junior beleidsmedewerker en draagt daarmee bij aan belangrijke maatschappelijke discussies. Ze vindt iCOV een inspirerende omgeving, waar ze persoonlijk en professioneel…

Björn is Strategisch Analist

Björn houdt zich onder meer bezig met het analyseren en duiden van iCOV rapportages en draagt zo bij aan een veiliger en eerlijkere samenleving.

Debbie is Manager I&W

Debbie begon bij iCOV als accountmanager en is nu MT lid Innovatie en Wetenschap. Het coachen van collega’s en het werken in een complexe en politiek gevoelige organisatie maakt…

Annemay is data-analist

Annemay doet onderzoek naar corruptie / omkoping van ambtenaren. Het is complex en hectisch werk, maar daar krijgt zij juist energie van.

Enes is Frontend-Developer

Enes begon als stagiair bij iCOV en voelde zich al snel als een vis in het water. Daarbij zag hij veel kansen om zich binnen de organisatie op allerlei gebieden te ontwikkelen.

Nora is onderzoeker

Nora loopt stage bij iCOV. Haar collega’s hebben vertrouwen in haar kennis en kunde, daardoor krijgt ze veel ruimte voor haar eigen ideeën en initiatieven.

Anco is software engineer

Anco heeft als software engineer veel extra taken die zorgen voor verdieping en groei in zijn werk. Steeds blijven leren past helemaal bij zijn nieuwsgierigheid.

Kom jij bij ons werken?

Spreken de verhalen van iCOV jou aan? En spreekt een van de vacatures jou aan. Neem contact op met HR Adviseur Harriet van Rijs