iCov

‘Je leert snel strategisch denken en bestuurlijk handelen’

Debbie begon bij iCOV als accountmanager en is nu MT lid Innovatie en Wetenschap. Het coachen van collega’s en het werken in een complexe en politiek gevoelige organisatie maakt haar werk interessant.

“Zes jaar geleden kwam ik bij iCOV werken als accountmanager. iCOV is een organisatie bestaande uit vijftien verschillende overheidsorganisaties. Dat maakt werken bij iCOV per definitie anders, spannender en interessanter. Ik heb de verschillende culturen en complexiteiten van de aangesloten partners leren kennen. Je ziet hoe zij vraagstukken oppakken en welke belangen er spelen. Daardoor leer bij iCOV snel strategisch te denken en bestuurlijk te handelen.

Coachen

Sinds een jaar ben ik manager Innovatie en Wetenschap. We werken bij iCOV met een grote hoeveelheid data. Dat maakt de mogelijkheden op mijn vakgebied interessant en uitdagend. Wat mijn huidige werk ook bijzonder maakt is dat ik zie hoe de mensen in mijn team groeien. Ik vind het leuk om mensen te coachen en te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Het is mooi om te zien hoe een minimale bijdrage een maximale verandering teweeg kan brengen.

Tweede familie

De charme van iCOV zit hem in het feit dat we een kleine hechte groep zijn van mensen met allemaal hetzelfde doel, namelijk bijdragen aan de veiligheid van Nederland. Je kiest er ook echt voor om bij iCOV te werken. Er werken warme mensen, het voelt als een soort tweede familie. Ik denk dat veel mensen bij iCOV dat zullen beamen.”

Disclaimer: wegens privacy redenen zijn er fictieve namen gebruikt