iCov

'Collega’s delen graag hun kennis en ervaringen'

Deniz is junior beleidsmedewerker en draagt daarmee bij aan belangrijke maatschappelijke discussies. Ze vindt iCOV een inspirerende omgeving, waar ze persoonlijk en professioneel kan groeien.

“Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken. Ik verdiepte me graag in de discussies over botsende waarden en belangen en hoe hierin het beste keuzes gemaakt kunnen worden. Denk aan vrijheid en veiligheid; deze lijken in maatschappelijke discussies vaak recht tegenover elkaar te staan, maar is dat ook zo? Kan het misschien ook samen gaan? Als junior beleidsmedewerker mag ik me bezighouden met deze onderwerpen en op mijn manier bijdragen aan deze belangrijke discussies.

Uitdagend en afwisselend

In mijn functie bied ik ondersteuning aan de senior beleidsmedewerker en projectmanagers bij het opstellen en uitvoeren van beleid. Ik verzamel informatie, analyseer trends en ontwikkelingen, ben betrokken bij het organiseren en het faciliteren van evenementen en schrijf beleidsdocumenten. Daarnaast is de samenwerking met de verschillende partnerorganisaties van iCOV een belangrijk onderdeel van mijn werk. Dit maakt mijn werk ook alleen maar interessant, omdat je binnen complexe samenwerkingsprocessen altijd aanspraak moet maken op je analytisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden. Dit hoef ik nooit alleen te doen, mijn collega’s delen graag hun kennis en ervaringen en wijzen mij de weg hierbij.

Verschillende expertises

iCOV is voor mij een inspirerende omgeving. De projecten en overleggen waar je bij bent betrokken zijn altijd anders. Dit biedt mij de mogelijkheid om te werken in verschillende teams met professionals en experts met diverse achtergronden. Dit leidt vaak tot interessante en verrijkende samenwerking en helpt bij het ontwikkelen van een breder perspectief op de bestrijding van criminaliteit. Opereren binnen zo een dynamisch werkveld – met enthousiaste en betrokken collega’s – zorgt ervoor dat je werk nooit saai is en je altijd blijft leren van elkaar.”

Disclaimer: wegens privacy redenen zijn er fictieve namen gebruikt