iCov

‘iCOV is in alles een flexibele organisatie’

Enes begon als stagiair bij iCOV en voelde zich al snel als een vis in het water. Daarbij zag hij veel kansen om zich binnen de organisatie op allerlei gebieden te ontwikkelen.

“Mijn functie is Front-end Developer. Ik ben verantwoordelijk voor de technische kant van het front-end (de voorkant) van een applicatie, website of programma. Ik zorg voor de verbinding tussen het design en de programmatuur die nodig is om het te laten functioneren. Naast de functie Front-end Developer, werk ik ook actief mee als designer. Op dit gebied heb je binnen iCOV genoeg ruimte om te ontwikkelen. Het leuke is dat je hier elke dag voor een nieuwe uitdaging staat. Je hebt vaste projecten die soms maandenlang kunnen duren voordat het vorm begint te krijgen, maar ik heb ook allerlei extra taken met korte deadlines die enorm kunnen variëren. Het is moeilijk te voorspellen waar ik volgende maand mee bezig zal zijn; ik zie mezelf graag als een duizendpoot, dus ik houd van die onvoorspelbaarheid.

Werksfeer

Ook de sfeer binnen iCOV heeft invloed op mijn werk en werkbeleving. Ik heb vaak meetings met andere teams,  ook met collega’s in totaal andere functies. Dat verbreedt mijn ervaring. Er is altijd wel een soort ‘koffiemomentje’ op kantoordagen waarbij je je verhalen met een collega deelt en omgekeerd. Toen ik hier als stagiair binnenkwam, moest ik best wennen aan het kantoorleven, maar juist door de gezellige en geïnteresseerde collega’s voelde ik me snel op m’n gemak. 

Expertise

In mijn werk bij iCOV ben ik altijd bezig met opdrachten die me alleen maar sterker maken in mijn expertise. Daarnaast biedt iCOV ook de mogelijkheid om cursussen en eventuele studies te volgen als je minder ervaring hebt op een bepaald gebied. Zo ben ik bijvoorbeeld geïnteresseerd in het werk van data-analist. Zodra ik dat kenbaar maakte, kreeg k een collega toegewezen die mij steunde om me hierin te ontwikkelen. iCOV is in alles een flexibele organisatie, ook als het gaat om de verdeling kantoordagen en thuiswerkdagen. Dat past goed bij de manier hoe ik mijn werk graag inricht.”

Disclaimer: wegens privacy redenen zijn er fictieve namen gebruikt