‘Iedereen voelt zich hier thuis’

Gio past iCOV producten aan naar de wensen van de gebruikers. Hij krijgt bij iCOV veel tijd en ruimte om zijn creativiteit om te zetten in mooie resultaten.

“Mijn functie binnen iCOV is UX Designer, oftewel User Experience Designer. Het woord zegt het al; als UX Designer leg ik de focus op de gebruikers (users) in de multimediawereld. Bij het maken van een nieuw product of ontwerp ben ik vanaf het begin af aan betrokken. Ik observeer de gebruikers van onze producten, interview ze en vergader met ze. Die informatie zet ik vervolgens om in toepassingen in het ontwerp zodat het uiteindelijk een efficiënt, effectief en vooral gebruiksvriendelijk product wordt.

Goede communicatie

UX Design is leuk en spannend omdat je met verschillende uitdagingen te maken krijgt. Ik werk aan hele diverse projecten waarvoor ik steeds weer een ander deel van mijn creativiteit moet aanspreken. Bij iCOV krijg ik veel ruimte en tijd om steeds weer een goed eindresultaat op te leveren. Goede communicatie is in mijn werk heel belangrijk. Wat ik daarnaast opvallend vind, is dat bij iCOV aandachtig geluisterd wordt naar elkaar om samen mooie opdrachten te voltooien. Dat motiveert mij om steeds weer het beste uit mezelf te halen.

Mooie mensen

Mijn collega’s bij iCOV zijn mooie mensen. Je kunt met iedereen een praatje maken en niet te vergeten, er kan ook gelachen worden! Collega’s luisteren naar elkaar op professioneel vlak, maar ook op sociaal vlak. Iedereen waardeert elkaar en staat achter elkaar. Ik denk dat iedereen zich thuis voelt hier.”

Disclaimer: wegens privacy redenen zijn er fictieve namen gebruikt