iCOV over de vloer

Behoor je tot een van de partners van iCOV en wil je meer informatie over haar producten? Wil je weten wat iCOV rapportages voor jouw werk kunnen betekenen? Dan komen wij graag een presentatie verzorgen op de werkvloer!

We spitsen de presentaties toe op het gebruik van de rapportages per partner en leggen uit hoe je de data optimaal kunt benutten en hoe je meerwaarde genereert door de gegevens te combineren. Ook kunnen wij een presentatie geven die gericht is op jullie eigen casuïstiek.

iCOV producten kunnen breed worden ingezet. Er zou een misvatting kunnen ontstaan dat iCOV producten vooral zijn gemaakt voor de financieel rechercheurs. Dit is niet het geval. Een meerwaarde van onze producten is er zeker ook voor de algemeen rechercheur. Zo kunnen wij in een korte tijd bijvoorbeeld een relatieschema leveren, zodat je snel inzicht hebt in de contacten van het subject.

Twijfel niet om een afspraak te maken voor een presentatie of een kennismaking. Ben je geïnteresseerd, of heb je nog vragen, dan kun je contact met ons opnemen via:

Email: iCOV@om.nl

We zien ernaar uit om elkaar binnenkort te ontmoeten!