iCov

ACTUEEL

Het samenwerkingsverband iCOV is altijd in ontwikkeling; onderstaand leest u de meest recente actuele berichten uit de interne en externe media. Vragen over de berichten? Neem contact op via de mail onderaan de pagina.

Actueel nieuws

iCOV on tour!

iCOV ging on tour om de samenwerking met haar partners te vieren. iCOV-collega’s gingen per fiets en te voet langs aangesloten organisaties om daar een attentie te overhandigen en werden overal hartelijk ontvangen.

Lees verder

Stijn van den Broek benoemd tot Hoofd iCOV

Stijn van den Broek is per 1 juni 2021 door het Opdrachtgeversoverleg (OGO) benoemd als Hoofd iCOV, Stijn volgt hiermee Gees Grootscholten op die deze functie vanaf de oprichting van het samenwerkingsverband (2013) vervulde.

Lees verder

Mondkapjesfraude in de kiem gesmoord

Een man en een vrouw uit Dordrecht (beiden 27 jaar) zijn opgepakt omdat ze miljoenen wilden verdienen aan fraude met mondkapjes. Mede door de hulp van iCOV kon het stel worden opgepakt voordat de oplichting had plaatsgevonden.

Lees verder

Grapperhaus op bezoek

Minister Grapperhaus van J&V was woensdag 8 januari jl op werkbezoek bij iCOV. Hij heeft zich onder meer laten informeren over de werkwijze van iCOV. Hierbij is ingezoomd op de mogelijkheden en beperkingen van informatie-uitwisseling.

Lees verder

iCOV in het nieuws

In Nederland wordt jaarlijks zo'n 12,8 miljard euro witgewassen. Dit blijkt uit een onderzoek van prof. dr. Unger dat de infobox Crimineel en Onverklaarbaar Vermogen heeft gefaciliteerd. Het onderzoek is veelvuldig in het nieuws.

Lees verder