iCOV on tour!

iCOV on tour!

Samenwerken om Nederland veiliger en eerlijk te maken, dat is een belangrijke taak. Dinsdag 21 juni was een dag om stil te staan bij de bijzondere samenwerking die de partners van iCOV met elkaar zijn aangegaan. iCOV ging daarom per fiets en te voet langs aangesloten organisaties om een kleine attentie te overhandigen. Onder meer het OM, de FIOD, Politie, Rijksrecherche, Douane en ACM werden met een bezoekje vereerd. Overal werden de iCOV-collega’s hartelijk ontvangen. iCOV on tour was een succes en krijgt een vervolg.
Zie hieronder enkele foto’s.

Deel dit bericht

Actueel

iCOV in het nieuws

In Nederland wordt jaarlijks zo’n 12,8 miljard euro witgewassen. Dit blijkt uit een onderzoek van prof. dr. Unger dat de infobox Crimineel en Onverklaarbaar Vermogen heeft gefaciliteerd. Het onderzoek is veelvuldig in het nieuws.

6 miljoen verstopt in bed

iCOV leverde onlangs een bijdrage aan de veroordeling van twee kopstukken van een spraakmakend Haags witwasnetwerk. De hoofdverdachte en medeverdachte kregen respectievelijk 5 jaar en 4 jaar gevangenisstraf opgelegd voor het witwassen van ruim 6 miljoen euro.